İlaç içerek düşük yaptı, bebeği gömdü
Güngören'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Oyun oynayan çocuklar boş bir arsada bebek cesedi buldu. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrası bebeğin anne ve babası gözaltına alındı. Acı olayın ardında bakın ne çıktı…
İlaç içti düşük yaptı. Ölü doğan bebeğini arsaya bıraktı. Anne ve baba gözaltına alındı.
Olay İstanbul Güngören'de yaşandı. Akşam vakti sokakta oyun oynayan çocuklar taşların arasında bir bebek cesedi olduğunu fark etti. Mahalle sakinleri polis ekiplerine haber verdi.
Vicdansızlar ölü doğan bebeği arsaya gömdü. Polis ekipleri vicdansızları yakalamak için çalışma başlattı. Bebeğin anne ve babası olduğu belirlenen şüpheliler kıskıvrak yakalandı.
Ekiplerin olay yeri inceleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, arazide bulunan ölü bebek Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Gözaltına alınan annenin son zamanlarda ilaç kullandığı ve bu nedenle düşük yaptığı da belirlendi. Anne ve babanın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
EHLİYET YENİLEME SON GÜN: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!