İnşaat sektörü zora girdi | Video
Salgın döneminde temel inşaat malzemelerinin fiyatlarındaki artış, inşaat sektörünü durma noktasına getirdi. Taahhütlerini yerine getirmekte zorlanan müteahhitler, inşaat sektörü için özel destek istiyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Koronavirüs salgını, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi. Temel inşaat malzemelerinde yaşanan fiyat artışının, sektörü durma noktasına getirildiği belirtiliyor. Kısa adı İMKON olan inşaat müteahhitleri konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye’de 1. Dereceden riskli olan 6 milyon yapının, demir, çimento ve betonda yaşanan fiyat artışı sebebi ile
kentsel dönüşüme giremediğini söylüyor. Verdikleri taahhütlerini yerine getirmekte zorlandıklarını belirten müteahhitler, salgın dönemindeki mağduriyetleri için devletten destek istiyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
EHLİYET YENİLEME SON GÜN: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!