İsrail'den gelen ekip, 26 yaşındaki genci enkazdan sağ çıkardı
İsrail Savunma Kuvvetleri’ne (IDF) bağlı ekipler, Kahramanmaraş’ta bir binanın enkazından 26 yaşındaki kadını sağ olarak çıkardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili vuran 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ülkeye gelen yabancı arama kurtarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
İsrail Savunma Kuvvetleri’ne (IDF) bağlı arama kurtarma ekibi, Kahramanmaraş’taki enkaz bölgesinde çalışmalara destek veriyor. IDF ekibi, depremde yıkılan bir binanın enkazından 26 yaşındaki bir kadını sağ olarak çıkarmayı başardı. Ekip, farklı bir noktada ise enkazdan 65 yaşındaki bir adamı kurtardı.
Türkiye'deki deprem bölgelerinde faaliyet gösteren IDF ekiplerinin bugüne kadar 10 kişiyi yıkılan binalardan kurtardığı açıklandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
2025 ENGELLİLER HAFTASI MESAJLARI: Engelliler Haftası Ne Zaman? Resimli, Duygulu ve Anlamlı Engelliler Haftası Mesajları Burada!
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
ÖCALAN'IN AKIBETİ NE OLACAK? PKK'nın fesih kararı sonrası yargı süreci nasıl işleyecek?
HABER... Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı! İşte yol haritası
Adım adım Terörsüz Türkiye! Yeni süreç nasıl işleyecek? Abdulkadir Selvi yazdı...