"İstanbul Havalimanı Ulaşımın Everest’i"
Nisan ayı başında uçuşların başladığı İstanbul Havalimanı’nın bugüne kadarki karnesini IGA CEO’su Kadri Samsunlu açıkladı. İlk 1 haftada 1,5 milyon yolcunun havalimanını kullandığını söyleyen Samsunlu , "Burası ulaşımın Everest’i" dedi. Samsunlu, uçakların taksi sürelerinin uzun olmasıyla ilgili eleştirilere de yanıt verdi.
İGA CEO’su Kadri Samsunlu İstanbul Havalimanı’nın bugüne kadar olan karnesini anlattı. Samsunlu, İstanbul Havalimanı’nı "Ulaşımın Everest’i" olarak tanımladı. Kadri Samsunlu, uçakların taksi sürelerinin fazla olması ile ilgili eleştirilere yanıt verdi. Havada dönme süresi artık ortadan kalktı dedi.
Havalimanına erken gelinmesi konusu da gündemindeydi. Havalimanında uçak beklerken uyuyanlar için ayrı bir bölüm yapılacağını açıklayan Samsunlu, İstanbul Havalimanı’nın "Sessiz alan" olarak geçtiğini çünkü uçak anonsu yapılmadığını söyledi. Anons yerine 3600 bilgilendirme ekranı yolculara yardımcı oluyor. Alan içinde bilgilendirme ekranlarını sıklıkla kontrol etmek gerekiyor.
Samsunlu, İstanbul Havalimanı’na başlayacak yeni uçuşların da müjdesini verdi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
BÜYÜK ELEKTRİK KESİNTİSİ! 17 Haziran İstanbul Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek? İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ Elektrik Arıza Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?