İstanbul İtfaiyesi’nden yangın tatbikatı
İstanbul İtfaiyesi, Büyükada'da 139 personelin katılımıyla yangın tatbikatı yaptı. Tatbikatın detaylarını CNN TÜRK Muhabiri Hasret Kaya aktardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hem İstanbul İtfaiyesi hem de AKOM, Büyükada'da orman yangını tatbikatı gerçekleştirdi. Sahada farklı senaryolar üzerinden ekiplerin reflekslerine bakıldı.
Büyükada ve Heybeliada’da 30 dakika arayla başlayan tatbikatlarda 7 deniz aracı, 1 yangın söndürme helikopteri de vardı. Çalışmaya 139 personel katıldı.
Eş zamanlı arazözlerle ihbar noktalarına ulaşılırken, bir çıkarma gemisi de İstanbul'un farklı ilçelerinden itfaiye araçları ve personel desteği sağladı.
AKOM ekipleri de alanı aktüel kamera ve dron ile görüntüleyerek çalışmalara destek verdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


MESKİ MERSİN SU KESİNTİSİ 18 KASIM: Mersin'de Sular Ne Zaman Gelecek? Mersin Su Kesintisi Ne Zaman Bitecek?

BEDAŞ İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ 18 KASIM: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? İstanbul Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek?

SON DAKİKA | X ÇÖKTÜ MÜ (TWITTER) 18 KASIM 2025? X çöktü mü, neden açılmıyor? X, Spotify, Youtube ve Discord'da sorun!

Kafede içtiği kahveden zehirlendi: Ayben Özçilingir Turtura yoğun bakıma alındı! 2 kişiye gözaltı

GSB KYK bursu ne zaman yatacak, hangi tarihte? KYK BURSU 2025-2026 ÖDEME SORGULAMA EKRANI!

