İstanbul Valisi'nden Taksim Dayanışması'na cevap
Taksim Dayanışması, Gezi Parkı olaylarının yıl dönümünde Taksim'de olacaklarını açıkladı. Gözler İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'ya çevrildi. Mutlu ise Taksim'de kitlesel bir eyleme izin vermeyeceklerinin sinyalini verdi, "Olumsuzluk arzusu içerisinde olabilecek küçük gruplara ilişkin tedbir alacağız" dedi. Mutlu, geçen yıl için "hatıralarımızda güzel şeyler kalmadı. Platformun iyiliğe mesaj olacak yöntemleri kullanmasını umud ediyorum" ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Baykar ve Leonardo'dan büyük başarı! İşte tarihi uçuşun perde arkası

Adana'da motosikletli saldırgan dehşet saçtı! Taburede otururken kurşun yağmuruna tutuldu

1500 rakımlı yaylada 88 yıllık gelenek! Binlerce kişi kol kola horon oynadı

ÖSYM YKS SONUÇ SORGULAMA EKRANI: YKS Sonuçları Açıklandı mı? TYT, AYT ve YDT 2026 YKS Sonuçları Belli Oldu mu? YKS Tercihleri Ne Zaman Yapılacak?

OLCAY BAYKAL KİMDİR? Deniz Baykal'ın Eşi Olcay Baykal Neden Öldü, Hastalığı Neydi? Kaç Yaşında, Nereli? Deniz Baykal İle Ne Zaman Evlendiler?