İstanbul'da Babalar Günü yoğunluğu
İstanbul’da güzel havayı fırsat bilenler sahile ya da en yakın park ve bahçelere koştu. Yoğun olan noktalardan biri de Bebek Parkı oldu. Ayrıntıları CNN TÜRK Muhabiri Hasret Kaya aktardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kimi boğaz manzarasına karşı oturdu. Kimi sahili gezdi. Fotoğraf çektirdi. İstanbul'da hafta sonu hava sıcak olunca sahil semtleri yine kalabalıktı.
Haftanın son gününde İstanbul'da üşütmeyen çok bulutlu bir hava olunca İstanbullular kendini dışarı attı. Özellikle Babalar Günü olması vesilesi ile de çocuk parkları doldu taştı.
Kimileri aldığı bir hediye ile kutladı Babalar Günü’nü kimi de telefon ile aradı. Ama babalar için en büyük hediye evlatlarıydı şüphesiz.
Memleketinden uzak kalan depremzede babalar buruktu. Oyun parkları da çocuklarıyla vakit geçirmek isteyen babalarla doluydu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış ve rüzgar alarmı!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde yeni görüntü: Nasıl öldürdüğünü gülerek anlattı
Sokak ortasında vahşet! Bahar'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı
Edirne'de "Kakava ateşi" yakıldı, binlerce kişi baharın gelişini böyle kutladı