İstanbul'da kış güneşi keyfi
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen İstanbullular, parklara ve sahillere akın etti. Güneşin ve sıcak havanın keyfini çıkaran vatandaşlar, güneşli havayı görünce mutlu olduklarını ve çocuklarıyla beraber dışarı çıktıklarını söyledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kimi balık tuttu, kimi boğaz turu yaptı. Kış mevsiminin son ayı olan Şubat'ta hava sıcaklığının mevsim normali üzerinde olması sebebiyle İstanbullular sahillere akın etti.
Güneşli hafta sonunu parklarda ve sahillerde geçiren İstanbullular rahat bir nefes aldı. Meteoroloji verilerine göre, İstanbul'da hava sıcaklığı çarşamba gününe kadar 15 dereceye kadar ulaşacak. Ancak perşembe gününe dikkat. Soğuk havanın geri dönmesi bekleniyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 25 il için sağanak alarmı
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
2025 ENGELLİLER HAFTASI MESAJLARI: Engelliler Haftası Ne Zaman? Resimli, Duygulu ve Anlamlı Engelliler Haftası Mesajları Burada!
Anne ve 2 çocuğu yangında can vermişti! Kan donduran şüpheye 2 yeni gözaltı!
ÖCALAN'IN AKIBETİ NE OLACAK? PKK'nın fesih kararı sonrası yargı süreci nasıl işleyecek?