İstanbul'da meydanlar turistlere kaldı
Tam kapanma ile birlikte İstanbul sokakları turistlere kaldı. Mega kentin özellikle tarihi yerlerinin keyfini turistler çıkardı. Detayları CNN TÜRK Muhabiri Samet Güner ve kameraman Yasin Kamaloğlu aktardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul sokakları sessizleşti, iki gün öncesindeki kalabalıktan geriye eser kalmadı. 17 günlük kapanma sürecinde İstanbul’un tarihi meydanları turistlere kaldı. Sultanahmet Meydanı'nda turistler gezdi. Tam kapanma sürecinde İstanbul'da gezen turistler için tarihi mekanlar açık ve toplu ulaşım da çalışır durumda.
Fotoğraf çekmek de turistik gezinin önemli bir parçası. Turistler, meydanların bu boş halini ölümsüzleştirme fırsatını kaçırmadı. Turistler, nüfusu neredeyse 20 milyona yaklaşan şehirdeki tenhalığın keyfini çıkarttı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


TOKİ BAŞVURU EKRANI E-DEVLET 15 KASIM 2025 | 1+1, 2+1 TOKİ 500 bin konut başvurusu nasıl yapılır? TOKİ başvuru ücreti ve şartları!

BALIKESİR'DE 4.4 ŞİDDETİNDE DEPREM | 15 Kasım 2025 Balıkesir'de deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli Rasathanesi-AFAD son depremler listesi!

SON DAKİKA HAVA DURUMU HABERLERİ 15 KASIM 2025 | Ankara, İzmir ve İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı: Edirne, Kırklareli, Çanakkale...

2025 Zorunlu kış lastiği kullanmama cezası ne kadar, kaç TL? Kış lastiği uygulaması kimleri kapsıyor? KIŞ LASTİĞİ UYGULAMASI BAŞLADI!

11. YARGI PAKETİ SON DURUM 15 KASIM 2025 | 11. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, Meclis’e sunuldu mu?