İstanbul'da trafiği felç eden kaza kamerada
FSM Köprüsü Kavacık mevkiinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Edirne istikametinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Olaydan hemen öncesinde duyarlı bir vatandaşın kamerasına yansıyan görüntüler ise yollarda yaşanan ve bir türlü önlenemeyen tehlikeyi bir kez daha gözler önüne serdi.
Kaza saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Yarışan araçların neden olduğu kaza bir sürücünün kamerasına da yansıdı. Makas atarak ilerleyen iki araçtan biri zincirleme kazaya neden oldu. Feci kazaya 4 araç karıştı. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi sevkedildi. Yaralı 3 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu sırada TEM Otoyolu yaklaşık 30 dakika trafiğe kapandı. Araçların yol kenarına alınmasının ardından yol trafiğe açıldı.
Kaza öncesi kamerada
İstanbul’u kilitleyen kazadan saniyeler öncesi ise vatandaş kamerasına yansıdı. Görüntülerde iki aracın aşırı süratli bir şekilde trafik güvenliğini tehlikeye atacak biçimde yarıştığı görülüyor. Saniyeler sonra araçlardan birinin yoldaki araçlara çarparak kazaya sebep olduğu görülüyor. Yarışan araçlardan koyu renkli olanı ise olay yerinden kaçıyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...