İstenmeyen mesajlar son buluyor | Video
Kimi zaman mağazalar kimi zaman bankalardan gelen istenmeyen mesajlar artık son bulacak. 31 Aralık'tan itibaren devreye girecek olan ileti kontrol sistemiyle vatandaşlar mesaj almak istemedikleri firmaları e-devlet üzerinden engelleyebilecek.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ticaret Bakanlığı'nın istenmeyen mesajları önlemek için hazırladığı ileti kontrol sistemi 31 Aralık'tan itibaren devreye giriyor. Yani artık firmalar, alışveriş siteleri ,bankalar ve mağazalar vatandaşın izni olmadan mesaj atamayacak. Peki ileti kontrol sistemi nasıl çalışacak?
VATANDAŞ İSTEMEDİĞİ FİRMALARI LİSTEDEN ÇIKARABİLECEK...
Vatandaşlar istemediği yerlerden mesaj almaya devam ederse sistem üzerinden şikayette bulunabilecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
2025 ENGELLİLER HAFTASI MESAJLARI: Engelliler Haftası Ne Zaman? Resimli, Duygulu ve Anlamlı Engelliler Haftası Mesajları Burada!
Anne ve 2 çocuğu yangında can vermişti! Kan donduran şüpheye 2 yeni gözaltı!
ÖCALAN'IN AKIBETİ NE OLACAK? PKK'nın fesih kararı sonrası yargı süreci nasıl işleyecek?
HABER... Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı! İşte yol haritası