İşverenlerin koronavirüs önlemleri
Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu, Milli Dayanışma Kampanyasında 20 milyon liralık nakdi destekte bulundu. TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, CNN TÜRK yayınına konuk oldu. Akkol, salgınla mücadele için aldıkları önlemleri ve yürüttükleri çalışmaları da anlattı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
En az hasarı hedeflediler, hem çalışma düzenini değiştirdiler, hem de çeşitli önlemleri devreye soktular. TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, yürüttükleri çalışmaları CNN TÜRK'te anlattı.
Evden çalışma sistemine geçenler için de gerekli altyapıyı sağladıklarını belirten Akkol, hem çalışanlar, hem de aileleri için onlıne platformların hazırlandığını söyledi.
"Söz konusu Milli Birlik" diyen Akkol, üyelerinin bazılarının altyapılarını solunum cihazı ve dezenfektan üretimi için açtıklarını belirtti. Akkol, milli dayanışma kampanyasını hatırlattı, "biz de varız" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Senede bir kere açıp sadece 10 gün yaşıyor! Dokunan yandı: Yüz binlerce lira cezası var!
PKK nasıl kuruldu? Abdullah Öcalan kimdir? 45 yıllık terör dönemi nasıl son bulacak?
Hiç eğitim almadı ama 11 dil biliyor: Hepsini kullandığı bu yöntemle öğrendi
SON DAKİKA... Sivas'taki vahşette sır perdesi kalktı! Hedefte anne de varmış
-
RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 9 Mayıs Cuma Mesajları!