İtfaiye ekipleri iki hayvanı böyle kurtardı
Avcılar’da binanın cam balkonunda mahsur kalan güvercin ile bahçeye düşen yavru karga itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ambarlı Mahallesi’ndeki 3 katlı binanın cam balkonuna giren güvercinin bir türlü çıkamadığı görüldü.
Evde kimsenin bulunmaması nedeniyle güvercin kurtarılamayınca itfaiyeye haber verildi.
İtfaiye ekibi merdivenle 2 günden bu yana mahsur kalan güvercini kurtarararak, ona bakmak isteyen bir kişiye teslim etti.
Denizköşkler Mahallesi’nde de binanın bodrum katındaki bahçeye düşen yavru karganın bir türlü çıkamadığı gören komşuları itfaiyeyi aradı.
İtfaiye erleri zeminin 4 metre aşağısında bulunan bahçedeki evde oturan kimse olmadığını belirleyince merdivenle buraya inerek uçamayan yavru kargayı aldı.
İtfaiye erleri yavru kargayı veterinere teslim etmek üzere kafese koyarak götürdü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sivas'ta vahşet: 2 kardeşin boğazı kesilerek öldürüldü! Şüpheli kişi gözaltına alındı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
HABER... Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasında duruşma 20 Haziran'a ertelendi
Erdoğan - Bahçeli görüşmesinin kodları! Abdulkadir Selvi yazdı
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kuvvetli gök gürültülü sağanak alarmı