hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İYİ Parti-CHP adaylarının ihale kavgası

    KAYNAKCNN TÜRK

    Ankara'da İYİ Parti ve CHP adayları arasında sert rüzgarlar esiyor. İYİ Parti adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın ihaleye fesat karıştırdığı iddiasını ortaya attığı CHP adayı, aynı zamanda belediye başkanı Mansur Yavaş başka bir iddiayla yanıt verdi. O iddia ne? İYİ Parti adayı buna ne dedi? Detaylar haberimizde...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "BELEDİYE KASASINDA 5 MİLYAR LİRA YOK"

    Ankara'da büyükşehir başkan adaylığı için yarışan iki partinin adayı birbirlerini sert sözlerle eleştirdi. İYİ Parti'nin adayı Cengiz Topel Yıldırım, Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde ihaleye fesat karıştırıldığını öne sürdü, "Belediye kasasında 5 milyar lira yok" iddiasını ortaya attı. "27 iş kalemi var. 27'sinin de birim fiyatları aynı. Bunun ihaleye fesat karıştırmak olduğunu bilir" dedi.

    İYİ Parti-CHP adaylarının ihale kavgası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "İHALEYE FESATI EN İYİ O BİLİR"

    Mansur yavaş o iddiaya yanıt verdi. "İhaleye fesat karıştırma konusunda onun tecrübesi çoktur. Ruh sağlığını kaybetmiş bu arkadaş. Varsa böyle bir şey savcılığa gitsin, ben de öğreneyim" dedi.

    İYİ Parti-CHP adaylarının ihale kavgası

    "YILDIRIM CHP'DEN MAMAK ADAYI OLMAK İSTEDİ"

    O yanıtı verirken de başka bir iddia ortaya attı Yavaş. İYİ Parti adayının CHP Mamak'tan aday olmak istediğini, bunun kendisinin kabul etmediğini söyledi. "Geldi, benden Mamak Belediye Başkanlığını istedi. Biz de vermeyince bu sefer gitti oralarda" diye konuştu.

    "KRONİK BİR YALANCI"

    İYİ Partili Cengiz Topel Yıldırım'ın bu iddiaya yanıtı çok sert oldu. "Beni Özgür Özel'le görüşmek için çağırdınız. İYİ Parti adayı olacağımı söyledim. Mamak konusunu siz açtınız. Mansur Yavaş, size cevap verilmez sadece teşhis konulur. Ya kronik bir yalancısınız ya da ağır bir şizofreni vakası" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow