hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İYİ Parti’de bir istifa daha

    KAYNAKCNN TÜRK

    31 Mart yerel seçimleri ve kurultay kararından sonra suların durulmadığı İYİ Parti'de istifalar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer, partideki tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İYİ Parti’de 31 Mart seçimlerinden sonra sular durulmuyor. Yerel seçim sonuçları ve kurultay kararından sonra peş peşe istifaları gelmişti.

    Seçim tablosunun netleşmesinin ardından ilk istifa Genel Başkan Yardımcısı Bilge Yılmaz'dan gelmişti. Ardından İzmir Milletvekili Ümit Özlale partiden istifa etmişti. Ve son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, partideki İstanbul İl Teşkilatı Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. İstifa kervanına son katılan isim, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer oldu.

    İYİ Parti’de bir istifa daha

    Demirer istifasını sosyal medya üzerinden duyurdu. Paylaşımında, CHP ile yapılmayan ittifaka değindi. Yerel seçimlerde “kazan-kazan” stratejilerinin göz ardı edildiğini söyledi.

    Taner Demirer, Meral Akşener’in olağanüstü kurultay kararı almasını İYİ Parti için önemli bir kırılma noktası olduğunu söyledi.

    İYİ Parti’de bir istifa daha

    Demirer, İYİ Parti’nin izlediği politikalar ve söylemleri ile merkez parti olma hedefinden de hızla uzaklaştığını söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow