İzmir'de kadına şiddet iddiası: 7 yıl hapsi isteniyor
Kadına şiddet iddiası bu kez İzmir'den geldi. Genç kız eski erkek arkadaşından şiddet gördü, tehdit edildi. Mağdur suç duyurusunda bulundu, iddianame hazırlandı. Eski erkek arkadaş hakkında 1 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası isteniyor.
Defalarca dövdü, tehdit etti. Suç duyurusu üzerine iddianame hazırlandı. Ege Üniversitesi konservatuarında bir öğretim görevlisi iddiaya göre bir öğrencisiyle arkadaş oldu. Genç kız iddiaya göre şiddete maruz kaldı, tehdit edildi. Kız öğrenci, bir süre sonra ayrıldı.
Saldırgan eski erkek arkadaşı hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Soruşturmayı tamamlayan savcı, öğretim üyesi hakkında 'hakaret, tehdit ve yaralama' suçlarından 1 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı. Fiziki şiddet ve tehdit iddiaları iddianamede yer aldı. Buna göre genç kız defalarca dövüldü, bir saldırıda ayak parmağı kırıldı. Birçok kez ölümle tehdit edildi.
Öğretim görevlisiyse genç kızın psikolojik sorunları nedeniyle kendi kendine zarar verdiğini öne sürdü. Davanın ilk duruşması, 10 Temmuz'da görülecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SOLOTÜRK Malatya semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirdi
Metrobüs kazasında hayatını kaybeden Ebru Heper'e veda
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
TOKİ ADANA KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ: TOKİ Adana kura çekimi bitti mi? TOKİ Adana Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Ceyhan) kura çekimi!
HABER... Adım adım Terörsüz Türkiye!