İzmir'i dolu vurdu
İzmirliler güne doluyla uyandı. Kentte sabah saatlerinde başlayan sağanak yerini doluya bıraktı. Çeşme ve Karşıyaka ilçeleri dolunun etkisiyle kısa sürede beyaza büründü. Bölgede yaşayanlarsa şaşkınlarını gizleyemedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Nisan ayında İzmir’de kaydedildi bu görüntü. İzmirliler de İzmir'den geçenler de şaşkındı. Kente fındık büyüklüğündeki dolu yağdı, iki ilçe beyaza büründü.
İzmir’de günlerdir devam eden sağanak, sabah saatlerinde yerini doluya bıraktı. Kent sakinleri güne fındık büyüklüğünde doluyla uyandı.
Dolu, en çok Çeşme ve Karşıyaka ilçelerinde etkiliydi. Cadde ve sokaklar ile sahil kısmı kısa sürede beyaza büründü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi
TİGEM KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: TİGEM işçi alımı mülakat tarihi ne zaman?
Kanımız dondu! Bahar cinayetinde yeni detaylar: 2022’den beri ev değiştiriyormuş
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)