Kılıçdaroğlu ittifakları karıştırdı, Davutoğlu gizlice uyardı
Millet İttifakı liderleri Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu ve Temel Karamollaoğlu deprem bölgesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun açıklama yaparken "Cumhur İttifakı'nın liderleri olarak buradayız" demesi dikkat çekti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu deprem bölgesine gitti. Millet İttifakı liderleri Malatya'da incelemelerde bulundu. Depremzedelerle bir araya geldi.
Koalisyon adayı Kılıçdaroğlu, habercilerin sorularını yanıtlarken bir gafa imza attı. "Biz bugünü değil, geçmişi değil, geleceği konuşmak istiyoruz. Malatyalı kardeşlerimizin bulunduğu bir ortamdayız. Cumhur İttifakı liderleri olarak buradayız" dedi. Kılıçdaroğlu'nun gafına Ahmet Davutoğlu'ndan müdahale geldi. Kılıçdaroğlu uyarı üzerine sözlerini düzeltti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama