Kılıçdaroğlu: Karşılaştığımız tablo bir infaz tablosu gibiydi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeminde seçim sonrası yapılan sert eleştiriler vardı. CHP lideri, "Haksız eleştiriler bir infaz tablosu gibi karşımıza çıktı" dedi.
SEÇİM SONRASI GELEN ELEŞTİRİLERE YANIT
Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'daydı. Elvin ve Erdal Beşikçioğlu'nun Otomatik Portakal oyununu izledi. Yanında il başkanı Canan Kaftancıoğlu da vardı. CHP lideri, seçim sonrasında gelen eleştirileri "İnfaz tablosu gibiydi" sözleriyle tanımladı.
"ANALİZ ETMEK İSTEDİK FIRSAT VERİLMEDİ"
Cumhuriyet gazetesine de gitti Kılıçdaroğlu. Ziyarette sohbet seçim dönemiydi. "Yanlışlarımız söylenebilir. Ancak biz bu mücadeleyi demokrasinin sağlıklı işlediği bir ülkede vermedik" dedi. CHP lideri, "Yüzde 48 oy aldık. Gönül isterdi ki yüzde 50, yüzde 60 alalım.
Analiz etmek istedik ancak öyle bir kaosun içine girdik ki fırsat verilmedi. Normalde tartışılması gereken konular hiç tartışılmadı" diye de sitem etti.
"ELEŞTİRİLER HAKARET BOYUTUNA VARDI"
Kılıçdaroğlu tahammül ettiği, doğal karşıladığı için CHP'nin rahat eleştirildiğini söyleyerek, "Ancak bazen o kadar haksız eleştiriler yapılıyor ki hakaret boyutuna vardı. Buna da kimse ses çıkarmadı. Karşılaştığımız tablo bir infaz tablosu gibi çıktı karşımıza" ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
-
Manisa'da orman yangını! 1 mahalle tahliye edildi
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!
AYT DİNİ ŞEHİRLER SORUSU: Lhasa Dini Şehir Mi? Kahire Dini Şehir Mi? Roma Dini Şehir Mi? 2025 YKS AYT Dini Şehirler Sorusu Cevabı