Kırmızı yosunlar karaya vurdu
Lodos İstanbul’da iki gündür etkisini sürdürüyor. Rüzgârın etkisi ile Caddebostan sahilinde oluşan dev dalgalar, kıyıya kırmızı yosunların vurmasına sebep oldu. CNN TÜRK ekibinden Buse Deviren ve Halil Kahraman’ın haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul'da etkili olan lodos sonrası Caddebostan sahili kırmızı yosunla kaplandı. Caddebostan sahilinde lodosun etkisi ile dev dalgalar oluştu. Dalgaların taşıdığı kırmızı yosunlar kıyının ve kayalıkların üzerini kapladı. Belediye ekipleri kırmızı yosunları toplamak için çalışma başlattı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SOLOTÜRK Malatya semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirdi
Metrobüs kazasında hayatını kaybeden Ebru Heper'e veda
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
TOKİ ADANA KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ: TOKİ Adana kura çekimi bitti mi? TOKİ Adana Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Ceyhan) kura çekimi!
HABER... Adım adım Terörsüz Türkiye!