Kıyafetinden 5 kilo toz altın çıktı
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda şüpheli bir yolcu polisin dikkatini çekti. Yapılan aramada, şüphelinin kıyafetlerinin astarında yaklaşık 5 kilogram toz altın olduğu tespit edildi.
Tavırları şüphe uyandırdı. Kıyafetleri oldukça ağırdı. Üzeri arandığında sakladığı gerçek ortaya çıktı.
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yabancı uyruklu bir yolcu, şüpheli tavırlar sergileyince takibe alındı. X-RAY kontrolünden geçen yolcu, İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince durduruldu. Polis yolcunun üzerini aradı. Kıyafetleri olması gerekenden daha ağır ve daha sertti. Bu da şüphe uyandırdı. Şüphelinin kıyafetlerinin astar kısımları açıldı. Astardan çıkan süngerler incelemeye alındı. Astarın içinden çıkan süngerde yaklaşık 5 kilogram toz altın ele geçirildi.
Süngere emdirilen toz altın, yüksek ısıda işlemden geçirilerek katı hale getirilecekti. Ancak polisin dikkati sonrası şüpheli yakayı ele verdi. Gözaltına alınan şüpheliyle ilgili soruşturma başlatıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... Sivas'taki vahşette sır perdesi kalktı! Hedefte anne de varmış
RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 9 Mayıs Cuma Mesajları!
Ahmet Minguzzi cinayeti davasında yeni gelişme! 'Bilirkişi' detayı
"50 yıllık pranga kırılıyor, PKK silah bırakıyor" Abdulkadir Selvi yazdı
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Sıcaklıklar Düşüyor, Yağış Geliyor!