Kömürlükte yangın paniği! İçeride patlama oldu
Kahramanmaraş'ta bir evin kömürlüğünde çıkan yangın büyük paniğe yol açtı. Patlamaların yaşandığı yangında yaralanan olmadı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yangın Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Hacı Bayram Veli Mahallesi’nde iki katlı müstakil bir evin kömürlüğünde çıktı. Alevler eve de sıçradı. İçeride bulunan bir kişi kendisini son anda dışarı attı. Ardından kömürlükte patlama oldu.
Alevler önce çevredekiler ardından bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri müdahale etti. Alevler daha fazla büyümeden söndürüldü. Yangının çıkış nedeni ise henüz bilinmiyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Kanımız dondu! Bahar cinayetinde yeni detaylar: 2022’den beri ev değiştiriyormuş
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
CHP lideri Özgür Özel'e yumruklu saldırı! Abdulkadir Selvi'den dikkat çeken 2 tespit
Mayıs ayında şaşırtan görüntü! İlçe beyaza büründü