hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Köpeklerin yemeğine toz zehir karıştıran katil yakalandı!

    KAYNAKCNN TÜRK

    24 Şubat'ta Muğla'nın Bodrum ilçesinde 4 köpek ile 3 kedi zehirlenip öldürülmüş, 5 köpek ise tedaviye alınarak kurtarılmıştı. 72 saatlik kamera görüntüsünü inceleyen özel ekip, köpekleri zehirleyen kişinin İbrahim Özlem olduğunu tespit etti. Özlem, tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Korkunç olay Muğla Bodrum'daki Akyarlar Mahallesinde yaşandı. 24 Şubat'ta 9 köpek ile 3 kediyi bitkin halde bulundu. İhbar üzerine Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Ambulansı bölgeye sevk edildi. Zehirlendiği tespit edilen hayvanlardan 1'i sahipli, 4 köpek ile 3 kedi, ekiplerin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. 5 köpek ise tedavi edildi. Olayın ardından harekete geçen özel ekip 72 saatlik kamera görüntüsü izledi. Bunun üzerine şüpheli olarak tespit edilen İbrahim Özlem gözaltına alındı.

    Köpeklerin yemeğine toz zehir karıştıran katil yakalandı

    Adresinde yapılan incelemede toz zehir bulundu. Zehir karıştırdığı tavuk parçalarını sokak hayvanlarının bulunduğu alanlara bıraktığı belirlendi. Özlem, Göçmenlerin kendisine tavuk dolu poşet vererek, sokağa bırakması için zorladıklarını ve olayı bu nedenle gerçekleştirdiğini söyledi. Masum hayvanların canına kast eden o cani kısa sürede bulundu, şüpheli cezaevine sevk edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow