Kurbanlık taşıyan TIR bariyerlere çarptı

{ title }

SONRAKİ VİDEO

İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir otomobil kurbanlık taşıyan TIR'ı sıkıştırdı. TIR kontrolden çıkıp bariyerlere çarptı. Dorsedeki 25 kurbanlık yola savruldu. Hayvanlardan biri öldü, biri yaralandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Erzurum'dan yüklenen 25 büyükbaş kurbanlığı, Habibler Hayvan Pazarı'na götüren TIR, bir otomobil tarafından sıkıştırıldı. TIR sürücüsü Abdullah Çelik, o otomobilden kaçmak isterken kontrolden çıkıp bariyerlere çarptı.

Dorsedeki hayvanlar yola savruldu

TIR sürücüsü, yara almadan atlattı kazayı. Kurbanlıklardan biri yaralandı, biri ise öldü. Diğer 23 hayvan ise çevreye dağıldı.

Olay yerine polis ile birlikte itfaiye ve karayolları ekipleri sevk edildi. Yol tedbir amaçlı trafiğe kapatıldı. Ekipler, başka kazalara sebebiyet vermemek için kurbanlıkları iple bariyerlere bağladı. Yoldaki çalışma yaklaşık bir saat sürdü.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kaçan otomobil sürücüsü aranıyor.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow