Leman'dan Hebdo'ya destek
Türkiye'deki bir mizah dergisi için, Fransa'da hayatını kaybeden çizerlerin ayrı bir hatırası var. Leman dergisi 2002 yılında Charlie Hebdo özel sayısı yapmış hatta saldırıda hayatını kaybeden çizerlerden Wolinski, Leman'ın kapağında yer almıştı. Leman 13 sene sonra bir kez daha Charlie Hebdo özel sayısı yapacak ama bu sayının başka bir anlamı olacak. Leman yazı işleri müdürü Zafer Aknar ile CNN Türk muhabiri Pınar Çıtak konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?