Libya, Türk iş dünyası ile yeni projelere imza atıyor | Video
Türk ve Libya heyetleri geçtiğimiz hafta Ankara’da bir mutabakat zaptı imzaladı. O zaptın amacı hem Libya'da iş yapan Türk müteahhitlik firmalarının Libya'daki karışıklıklar nedeni ile yaşanan sorunlarını gidermek hem de Libya'nın inşaası için yeni projelerin kapısını aralamaktı. O mutabakat zaptı meyvelerini vermeye başladı. Türk iş adamları , mühendislik ve müşavirlik firmaları yeni projelere imza atıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Türk ve Libya heyetleri geçtiğimiz hafta Ankara’da görüşmüş ve Libya'da iş yapan Türk müteahhitlik firmalarının sorunlarını gidermek, Libya'nın inşaası için yeni projelerin kapısını açmak için bir mutabakat zaptı imzalanmıştı. O mutabakat zaptı şimdi meyvelerini vermeye başladı.
O proje için gerekli tüm hizmetler , cihazlar Türkiye'den gidecek. Ekonomiye katkı sağlayacak.
Türk firmaları geçen haftalarda ayrıca ENR tarafından yayınlanın dünyanın 250 müteahhit ve müşavirlik hizmeti arasına da girdi. Bunun da Türk ekonomisine uzun dönemde yapılacak işlerle yansıması bekleniyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor