Madenciler ölümden değil işsizlikten korkuyor
Zonguldak'ta göçük altında on saat kaldıktan sonra kurtarılan 9 maden işçisi taburcu oldu. Hastane çıkışında CNN TÜRK'e konuşan madencilerin, ne iş yerinin mühürlendiğinden haberleri var, ne de sigortalarının başka bir şirket üzerinden yattığını biliyorlar. İşçiler, göçük altındayken yetkililere haber verilmediğini de CNN TÜRK muhabiri Hatice Demircan'dan öğrendi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Manisa'da orman yangını! 1 mahalle tahliye edildi
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!
AYT DİNİ ŞEHİRLER SORUSU: Lhasa Dini Şehir Mi? Kahire Dini Şehir Mi? Roma Dini Şehir Mi? 2025 YKS AYT Dini Şehirler Sorusu Cevabı