Mahalleli çocuğa taciz şüphelisini linç etmek istedi | Video
İstanbul Kağıthane'deki bir fırın çalışanının 10 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiası mahallede infial yarattı. Fırının önünde toplanan öfkeli kalabalık şüpheliyi linç etmek istedi. Polis her yerde kaçan zanlıyı arıyor.
10 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddia edildi, mahalleli linç etmek istedi. Kalabalığın elinden kurtulan şüpheli kayıplara karıştı.
İstanbul Kağıthane'ye bağlı Şirintepe Mahallesi'nde cadde üstünde bulunan fırında çalışan bir kişinin aynı caddede oturan 10 yaşındaki bir çocuğu taciz ettiği iddiası mahalleliyi sokağa döktü.
Mahalleli önce fırın çalışanıyla konuşmaya gitti. Daha sonra şüpheliyi linç etmek istedi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Arbede sırasında şüphelinin çalıştığı fırın da zarar gördü.
Ortalığın bir an için sakinleşmesini fırsat bilen şüpheli kalabalığın elinden kaçarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler fırının önünde toplanan kalabalığı dağıtarak çevrede güvenlik önlemi aldı.
Polis şimdi her yerde kaçan zanlıyı arıyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
MECLİS NE ZAMAN KAPANACAK? TBMM tatil tarihi 2025: TBMM tatili ne zaman başlıyor, hangi tarihte?
Sivas'ta vahşet: 2 kardeşin boğazı kesilerek öldürüldü! Şüpheli kişi gözaltına alındı
HABER... Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasında duruşma 20 Haziran'a ertelendi
Erdoğan - Bahçeli görüşmesinin kodları! Abdulkadir Selvi yazdı