Manisa'da 'Ayasofya' hazırlığı son sürat devam ediyor | Video
86 yıl sonra yeniden ibadete açılacak Ayasofya Camisi'nin halıları için son hazırlıklar yapılıyor. Halıların dokunduğu, Manisa'nın Demirci ilçesindeki fabrikada deyim yerindeyse zamanla yarış var.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hem zamanla yarış hem ödünsüz kalite için hummalı bir çalışma var. Tüm bu çaba 24 Temmuz'da, Ayasofya'da 86 yıl sonra kılınacak ilk namaz için.
Yeniden ibadete açılacak Ayasofya Camisi'nin halılarının dokunduğu, Manisa'nın Demirci ilçesindeki fabrikada mesai aralıksız sürüyor.
Rengi ve deseni Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından seçilen halının metrekaresi yaklaşık 5 kilo ağırlığında.
Fabrikada üretimi tamamlanan halılar Ayasofya'ya gönderildi. Kalan kısımlar da bitmek üzere.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Düğünde çalan şarkıların telif parasını kim ödeyecek? Salon sahibi mi yoksa gelin ve damat mı?
RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI: 2025 Resimli, Anlamlı, Yazılı, Ablaya, Teyzeye, Halaya, Anneye Göndermelik Anneler Günü Mesajları!
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
-
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı