Meclis Üyesi Hüseyin Sağ'ın saldırıya uğradığı an
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Hüseyin Sağ'ın 3 şüpheli tarafından darbedildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Kadıköy'de Hüseyin Sağ'ın kullandığı otomobile araçlarıyla arkadan çarpan 3 kişinin, Sağ'ı darbettiği ve ardından olay yerinden ayrıldığı görülüyor. Olayı soruşturan polis, Cüneyt K. (25) ve Resul G'yi (26) gözaltına almıştı. Diğer şüpheli Cumhur T'yi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN Toplu Taşıma Bedava mı? YKS 21-22 Haziran 2025 toplu taşıma bedava mı? YKS Nedeniyle Otobüs, Metro, Metrobüs, Ankaray, İzban Bedava Mı?
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
EHLİYET YENİLEME SON GÜN: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!