Mehmet Dişli: Hulusi Akar'la aynı akıbete uğradım
15 Temmuz darbe girişiminin kritik isimlerinden Mehmet Dişli, Akıncı Üssü davasında savunma yaptı. Dişli, "Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile aynı akıbete uğrayıp, silah tehdidi ile Akıncı'ya götürüldüm" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
FETÖ'nün darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 486 sanık hakkında açılan davada, darbe girişiminin kritik isimlerinden Ak Parti Milletvekili Şaban Dişli'nin kardeşi eski Genelkurmay Başkanlığı Stratejik Dönüşüm Dairesi Bakanı Tümgeneral Mehmet Dişli savunma yaptı.
Dişli, savunmasında suçlamaları kabul etmediğini belirterek, "Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile aynı akıbete uğrayıp, silah tehdidi ile Akıncı'ya götürüldüm. Burada Genelkurmay Başkanına sekreterlik yaptım. Ne kimseye aracılık yaptım ne de Genelkurmay Başkanına darbe girişimine katılması için baskı yaptım" dedi.
Mehmet Dişli daha önce de yargılandığı Genelkurmay Çatı Davası'nda savunma yapmıştı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Anne cinayetinde kan donduran gerçek: Oğlundan şikayetçi olmadı 1 dakika sonra canından oldu
SON DAKİKA HABERİ: Özgür Özel’e saldıran şüphelinin kaldığı otel mühürlendi
Nikah salonlarında “05.05.2025” yoğunluğu
Afyonkarahisar, şehit Uzman Çavuş Önder Özen’e veda etti: Kızı Alya’nın komutanla diyaloğu yürekleri dağladı
HEKİM ATAMA TERCİH BAŞVURUSU… Sağlık Bakanlığı 122. Dönem DHY Atama Kurası Ne Zaman?