hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu'na gönderme

    KAYNAKCNN TÜRK

    İYİ Parti'nin İstanbul ilçe adayları tanıtıldı. Genel Başkan Meral Akşener, tanıtım toplantısında sert mesajlar verdi. İsim vermeden Ekrem İmamoğlu'na yüklendi. Meral Akşener, "İstanbul'da sorunlar kronikleşti" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "BOŞ ZAMANLARDA İSTANBUL'DA OLANLAR ŞEHRİ YÖNETEMEZ"

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Akşener tanıtım öncesi, "Boş zamanlarında İstanbul’da olanlar bu şehri yönetemez" dedi. İsim vermeyerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

    Meral Akşenerden Ekrem İmamoğluna gönderme

    ''İSTANBUL'DA PROBLEMLER KRONİKLEŞTİ''

    "Ne yazık ki İstanbul bugün ranta boğulan bir şehir. Şimdiye kadar Tüm Türkiye'de olduğu gibi İstanbul'da da problemler kronikleşti. Mesela eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez. Akli şahsi siyasi hesaplarında, sureti İstanbullularda olanlar bu şehri yönetemez. Sırtında ihmallerin, hataların, veballerin yükünü taşıyanlar da elinde parti içi çıkarların, koltuk kavgalarının, taht oyunlarının bayrağını tutanlar da bu şehri yönetemez."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Meral Akşenerden Ekrem İmamoğluna gönderme

    Akşener, sözlerinin ardından istanbul büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Akşener partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Buğra Kavuncu için oy istedi. "Ez cümle zoraki adaya da emanet adaya da mecbur değilsiniz. Çünkü artık kaşınızda İstanbul'a layık bir aday var. Hak ettiği düzeni sağlayacak ve İstanbul'dan başka hiçbir hesabı olmayacak bir aday var. Artık karşınızda Buğra Kavuncu var" diye konuştu.

    Meral Akşenerden Ekrem İmamoğluna gönderme

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow