"Mezardaki ceset Cem Garipoğlu'na ait" çıktı… Uzman isimler CNN TÜRK yayınında değerlendirdi
15 yıl önce Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'nun mezarı geçtiğimiz hafta açılmıştı. Adli Tıp, örneklerle ilgili raporunu açıkladı. Ayrıntıları, CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ve Emekli Emniyet Müdürü Haydar Özdemir aktardı.
Kuşkular nedeniyle Münevver Karabulut cinayetinin sır perdesinin aralanması için Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması istendi.
CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ konuyla ilgili CNN TÜRK canlı yayınında yaptığı açıklamada “Hep bir şaibe, iddialar hep bir kuşku vardı. Karabulut ailesi baba tarafından kesinlikle kızının katil olan Cem Garipoğlu'nun intihar etmediği, onun cezaevinden kaçırıldığı yönünde dilekçeleri vardı” şeklinde konuştu.
Emekli Emniyet Müdürü Haydar Özdemir ise “Cem Garipoğlu’nun Üsküdar'daki mezarı açıldı, oradan bütün cenazesine ait kemikler alındı. Bir tabutla İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na götürüldü ve orada bir çalışma başladı” ifadelerini kullandı.
Ve Adli Tıp Kurumu'nda çalışmalar tamamlandı.
“2019'da ilk gözaltına alındığı tarihteki kan örneği 2014'te yapılan DNA çalışmasındaki örnek ve yine 3 Ekim 2024 tarihinde açılan mezarından alınan doku ve kan örneği ve anne ve babanın yeniden kan örnekleri alınarak bir mukayese yapıldı ve bütün DNA dokuları örtüştü.”
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
BÜYÜK ELEKTRİK KESİNTİSİ! 17 Haziran İstanbul Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek? İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ Elektrik Arıza Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?