hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP'den Özgür Özel'e Sinan Ateş yanıtı

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sinan Ateş cinayeti ve iddianamesini hatırlatıp MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye konuşmasını yazan metin yazarları üzerinden eleştiride bulunmuştu. O eleştirilere MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter'den yanıt geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Sayın Bahçeli size bu soruları yazan bu iki kişinin isimleri Sinan Ateş cinayeti iddianamesinde nasıl ve kimler tarafından iddianameden ayıklanmıştır?”

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in grup toplantısında hedef aldığı iki isim; MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter''den Özgür Özel'e cevap geldi.

    MHPden Özgür Özele Sinan Ateş yanıtı

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Özgür Özel'in gerçek ve çirkin yüzünün, grup toplantısında gözler önüne serildiğini söyledi. Yalçın, siyasi varlığını PKK'nın siyasi kanadına borçlu olan CHP'nin başına geçirilen bir hadsizin, bize ahkâm kesmesine izin vermeyiz. Bazı boşboğazlardan aldığı yanlış tüyolarla bize laf yetiştirmeye çalışan Özgür Özel'e her hadsizliğinde çarçabuk haddini bildiririz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MHPden Özgür Özele Sinan Ateş yanıtı

    MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, kendisine yönelik iddialarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösterdi.

    MHPden Özgür Özele Sinan Ateş yanıtı

    MHP'li Yönter, Özgür Özel'in iddialarıyla ilgili yasal yollara başvuracağını belirtti. Yönter, "En küçük ilgi ve alakamızın söz konusu dahi olmadığı bahse konu cinayet iddianamesiyle ilgili soru kalıbı içinde telaffuz ettiğin iddialarını ispat etmezsen, alçaksın" dedi. Yönter, "Sen ülkücü düşmanısın, MHP düşmanısın, kimlerle iş tuttuğun cümle alemin de malumudur. Müfteriliğinin hukuki bedelini inşallah ödeyeceksin." ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow