hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP'nin yeni ''A Takımı'' belli oldu

    KAYNAKCNN TÜRK

    Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kurultayda seçilen yeni parti yönetimi ilk toplantısını yaptı. Parti yönetiminde bazı değişiklikler var... Peki kimler hangi göreve getirildi? Detaylar haberimizde...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni A Takımı belli oldu. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin 15 kişilik yeni A Takımında 4 isimde değişiklik oldu. 3 Genel Başkan Yardımcısı ve 1 Genel Sekreter Yardımcısı değişti. Türk dünyası ve uluslararası ilişkilerde Kamil Aydın yerine İlyas Topsakal yeni Genel Başkan Yardımcısı oldu. Aile ve Kadında Pelin Yılık yerine Ahmet Selim Yurdakul göreve getirildi.

    MHPnin yeni A Takımı belli oldu

    Parti İçi Eğitimde Filiz kılıç yerine Zuhal Topçu, Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan yerine Vahit Kayırıcı geldi. Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, Feti Yıldız, İzzet Ulvi Yönter, Mustafa Kalaycı, Mevlüt Karakaya, İsmet Büyükataman gibi isimler de başkanlık divanındaki görevlerine devam edecek. Bu arada MHP'nin Meclis Grup Yönetiminde de değişikliğe gidildi. Levent Bülbül'ün yerine Filiz Kılıç Grup Başkan Vekili oldu. Bir süre önce partiden istifası istenen Saffet Sancaklı'nın da Bahçeli'nin davetiyle MHP'ye döndüğü belirtildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow