Millet İttifakı deprem bölgesinde

{ title }

SONRAKİ VİDEO

Millet İttifakı'nda yer alan partilerin genel başkanları Ramazan Bayramı'nın ilk gününde, depremin vurduğu illerdeydi. İttifakın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Adıyaman'ı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Malatya ve Hatay'ı ziyaret etti.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Millet İttifakı bu bayram tam kadro deprem bölgesindeydi. Genel başkanlar depremzedeleri yalnız bırakmadı.

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adıyaman'daydı. Kılıçdaroğlu, seçimi kazanmaları durumunda, depremzedelere konutların ücretsiz verileceğini söyledi. “Yıkılan dükkanlarınız var, diyorlar ki yeniden yapacağız. Size sözüm söz, her evi yeniden yapacağız bir kuruş almadan size teslim edeceğiz.”

Millet İttifakı deprem bölgesinde

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Malatya'da depremzedelerle bir araya geldi. Ardından da Hatay'ın Samandağ ilçesini ziyaret etti. Akşener, "bu seçim tarihi bir seçim olacaktır" dedi.

Millet İttifakı deprem bölgesinde

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Adana'da, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Diyarbakır'da, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Gaziantep'te, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise Osmaniye'de depremzedelerle buluştu.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow