Millet İttifakı deprem bölgesinde
Millet İttifakı'nda yer alan partilerin genel başkanları Ramazan Bayramı'nın ilk gününde, depremin vurduğu illerdeydi. İttifakın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Adıyaman'ı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Malatya ve Hatay'ı ziyaret etti.
Millet İttifakı bu bayram tam kadro deprem bölgesindeydi. Genel başkanlar depremzedeleri yalnız bırakmadı.
Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adıyaman'daydı. Kılıçdaroğlu, seçimi kazanmaları durumunda, depremzedelere konutların ücretsiz verileceğini söyledi. “Yıkılan dükkanlarınız var, diyorlar ki yeniden yapacağız. Size sözüm söz, her evi yeniden yapacağız bir kuruş almadan size teslim edeceğiz.”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Malatya'da depremzedelerle bir araya geldi. Ardından da Hatay'ın Samandağ ilçesini ziyaret etti. Akşener, "bu seçim tarihi bir seçim olacaktır" dedi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Adana'da, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Diyarbakır'da, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Gaziantep'te, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise Osmaniye'de depremzedelerle buluştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
TOKİ ADANA KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ: TOKİ Adana kura çekimi bitti mi? TOKİ Adana Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Ceyhan) kura çekimi!
HABER... Adım adım Terörsüz Türkiye!
Terörsüz Türkiye'de önemli viraj! Terör örgütü PKK'nın silah bırakma süreci nasıl olacak? Abdulkadir Selvi yazdı
HABER... Barış diplomasisi: Adres İstanbul!