Muhabire koala şakası
Avustralya’da Kanguru Adası'ndaki Vahşi Yaşam Parkı’nı ziyaret eden İskoç TV muhabirine park çalışanları şaka yaptı. Görevliler bir kolayı ‘Zehirli dişleri olan vahşi ayı’ olarak tanıtarak sunucuyu kandırdı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İskoç televizyon sunucusu Debi Edward, orman yangınlarını haber yapmak için ekibiyle birlikte Avustralya’ya gitti.
Edward, Kanguru Adası'nda bulunan Vahşi Yaşam Parkı’nı ziyaret etti.
Park çalışanları, haberin bir bölümünde kullanmak için kendisine getirilen koalayı ‘Zehirli dişleri olan vahşi bir ayı’ olarak tanıttılar.
Bu vahşi ve saldırgan türün koalaların kuzenleri ve ağaçlardan aniden düşerek insanlara saldıran ‘düşen ayı’ olduğu belirtildi.
Debi Edward, üzerine özel kuvvetlerin giydiği türde bir koruyucu kıyafet giydi ve koalayı kucağına aldı.
Kısa bir çekimden sonra, görevlilerin koalayı hiçbir önlem almadan kucağına geri aldığını gören sunucu kendisine şaka yapıldığını anladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
KKTC'de TEKNOFEST heyecanı! Rekor katılım sağlandı
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Özgür Özel'e yumruklu saldırı... Saldırganın katlettiği oğlunun mezarında dikkat çeken yazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Rum tarafında geniş yankı buldu: "Bu topraklara bir damga daha vuruyoruz"
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi