Muhalefetten yerel seçim iş birliği
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yerel seçimlerde iş birliği yapacaklarını duyurdu. Diğer partilerle de dirsek teması olabileceğini söylediler.
CHP’nin oylarıyla meclise giren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu kamera karşısına beraber geçti. Yerel seçimlerde iş birliği yapacaklarını duyurdular.
Karamollaoğlu ve Davutoğlu, Saadet-Gelecek Meclis Grubu İstişare Toplantısı'nda bir araya geldi. Yerel seçim gündemli açıklamada, başka partilerle dirsek teması olabileceği de vurgulandı.
Karamollaoğlu, “Kendi aramızda bir iş birliği olabileceği gibi diğer siyasi partilerle de dirsek temasını ihmal etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Davutoğlu, “Muhalefetin dağınık olduğu doğrudur, biz toparlamaya çalışıyoruz. Bu ittifak çalışmamızı başka partiler olumlu yaklaştıklarında onlara da açık olacaktır” sözlerini kullandı.
İki partinin toplantısından CHP’ye “öz eleştiri” vurgusu da yapıldı.
Davutoğlu, “Muhalefet seçmeni de mutsuz, özeleştiriden eksik kalındı. Hem de iç tartışmalar yaşanıyor” ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... Sivas'taki vahşette sır perdesi kalktı! Hedefte anne de varmış
RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 9 Mayıs Cuma Mesajları!
Ahmet Minguzzi cinayeti davasında yeni gelişme! 'Bilirkişi' detayı
"50 yıllık pranga kırılıyor, PKK silah bırakıyor" Abdulkadir Selvi yazdı
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Sıcaklıklar Düşüyor, Yağış Geliyor!