Memleket Hareketi'ne genel merkez | Video
Muharrem İnce, Memleket Hareketi'ni partileştirmek için çalışmalarda sona geldi. Gözler başvurunun ne zaman yapılacağına ve İnce'nin CHP'den ne zaman istifa edeceğine çevrilmiş durumda. Bu sorulara yanıt aranırken Muharrem İnce'nin Ankara'da genel merkez binasını tuttuğu da konuşuluyor.
ÇANKAYA'DA BİR BİNA TUTULDUĞU BELİRTİLİYOR
Başlattığı Memleket Hareketi'ni partileştirme çalışmasında sona geldi. Muharrem İnce 1 Mart'ı işaret etti. İnce'nin Ankara'da kuracağı partinin genel merkezi binasını tuttuğu da iddia edildi. O binanın Çankaya'da bulunan bu bina olduğu konuşuluyor.
22 OCAK'TA KURUCULAR KURULU İLE BİR ARAYA GELECEK
Muharrem İnce daha önce yaptığı açıklamada "22 Ocak tarihinde tüzük ve programı görüşmek için arkadaşlarımızla toplanacağız" demişti. Şimdi gözler o toplantıya ve o toplantıda kurucular kurulunun alacağı kararlara çevrilmiş durumda.
İnce'nin CHP'den ne zaman istifa edeceği de henüz netleşmedi. Ancak parti kurma başvurusunun İçişleri Bakanlığı'na teslim edilmeden önce İnce'nin CHP üyeliğinden istifa etmesi gerekiyor. O tarihinse şubat ayının ortası olduğu konuşuluyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
KABİNE TOPLANTISI BUGÜN VAR MI, NE ZAMAN? Temmuz Maaş Zammı, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri ve İran-İsrail Gerilimi İçin Gözler Kabine Toplantısında
Kağıthane'de tam 'gaz' facia: 4 araca çarptı, 2 kişi yaraladı