hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Murat Kurum’dan pankart tepkisi

    KAYNAK DHA, CNN TÜRK

    AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti tanıtım pankartlarının sökülmesini sert sözlerle eleştirdi. Kurum, CHP-DEM Parti arasındaki iş birliği iddialarını da değerlendirdi, "bu ittifak kandil ittifakıdır" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Arnavutköy'de Deliklikaya Özel Endüstri Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Kurum'un gündeminde İstanbul'da tanıtım pankartlarının sökülmesi vardı. “Bizim parasını verdiğimiz billboardları siz hangi adalete hangi hukuka göre söküyorsunuz.” İstanbul'da pankartların sökülmesini bu sözlerle eleştirdi, 31 Mart seçimlerini işaret etti. Kurum, “Nerede sizin demokrasi anlayışınız, nerede sizin hukuk anlayışınız, nerede sizin adalet anlayışınız? Biz, sizin anlayışınızı çok iyi biliyoruz ama siz ne yaparsanız yapın o billboardı da asacağız, 31 Mart'ta İstanbullu kardeşlerimizle birlikte cevabı vereceğiz. Mevcut İBB yönetimi, gündemi değiştirmek ve oradaki şu an İstanbul'un heyecanını farklı gündeme taşımak adına her şeyi yapıyorlar. Demokrasiden bahsediyorlar. Sevgi işaretleri yapıyorlar. Hak adalet hukuk yürüyüşleri yapıyorlar. Bu anlayış” diye konuştu.

    Murat Kurum’dan pankart tepkisi

    Kurum, CHP-DEM Parti arasındaki iş birliği sorusunu da yanıtladı. “Kent uzlaşısı adı altında maalesef yapmış oldukları ittifakları gizlemek için kılıf bulmaya çalışıyorlar. Yapılan bu ittifak açık ve net söylüyorum Kandil ittifakıdır. Kandil’in talimatıyla kurulmuş bir ittifaktır.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow