Müsavat Dervişoğlu'ndan teğmenlere destek açıklaması
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, kılıçlı yemin nedeniyle haklarında disiplin soruşturması başlayan teğmenlere destek verdi. “Teğmenlerimiz yalnız değildir” dedi. Ayrıca Dervişoğlu’nun gündeminde yenidoğan çetesi davası da vardı. İYİ Parti’nin süreci doğrudan takip ettiğini söyledi.
DERVİŞOĞLU'NDAN TEĞMENLERE DESTEK
Kara Harp Okulu Mezuniyet Törenindeki kılıçlı yemini organize ettiği iddia edilen teğmenler ve amiraller, Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, teğmenlere destek verdi;
”Teğmenlerimiz yalnız değildir. Bizim itibarımız onlardır aslında. Övünç kaynağımız ve gurur kaynağımızdırlar. Biz hala durduğumuz yerdeyiz. Ve yine hala aynı gurur ve onurla haykırıyoruz; Andımız şerefimizdir değerli dava arkadaşlarım.’’ ifadelerini kullandı.
“BEBEKLERİMİZ PARA İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ”
Partisinin grup toplantısında konuşan Dervişoğlu, davası görülmeye başlanılan yenidoğan çetesine ilişkin mesajlar verdi;
‘’Bebeklerimiz para için öldürülmüştür. Aç bırakılmış, işkence edilmiştir. Maalesef evlatlarımız, Bebek katilliğiyle ün salmış bu merhametsiz örgütün mensuplarına, bu canilere emanet edilmiştir. Körelen vicdanların caniliğini, İYİ Parti Tarafından doğrudan takip etmektedir.’’ dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama