Okul servislerinde tedbir tartışması
Birçok ilde okul servislerinin karıştığı kazalarda can kayıplarının yaşanması alınan güvenlik tedbirleri tekrar gündeme getirdi. Peki, İstanbul’daki servis sahipleri ne diyor?
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Acı haberler Şanlıurfa, Afyonkarahisar ve Ağrı'dan peş peşe geldi yaşanan kazalarda 6 öğrenci hayatını kaybetti18'i de yaralandı. Bu kazalar tedbirleri de bir kez daha hatırlattı.
Yeni dönemde araç takip sistemi, üç noktalı emniyet kemeri ve sensörlü koltuk bulundurma zorunluluğu getirildi ancak 2018 öncesi üretilen servis araçlarından muaf tutuldu.
Okul servislerinin hız sınırı ise 40 kilometre olarak belirlenmiş durumda. Ancak bazı uzmanlar 30 kilometreye çekilmesi görüşünde.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama