Ormanlara 1 ay boyunca giriş yasak
Ülkede çıkan yangınlardan sonra ormanlara giriş yasağı geldi. Belli alanlar piknikçiler için belirlendi. Buralarda piknik yapmaları serbest. Ama ateş yakmak yasak. CNN TÜRK muhabiri Dilay Dilaver Belgrad Ormanı’na gitti ve oradaki durumu gözlemledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ülkede çıkan yangınlardan sonra 30 Temmuz ve 31 Ağustos tarihleri arasında ormana girişler yasaklandı fakat Belgrad Ormanı’nda beş farklı yer piknikçiler için ayrıldı fakat bu noktalarda ateş yakmak yasak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Sahte fatura davasında karar çıktı: Engin Polat ve babası Sezgin Polat'a 5 yıl 2 ay hapis cezası verildi
KKTC Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi, 3 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak