Osman Kavala için gerekçeli karar
Gezi Parkı olaylarına ilişkin görülen davada aralarında Osman Kavala'nın da bulunduğu 9 kişiye beraat kararı verilmişti. İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi 318 sayfalık gerekçeli kararını açıkladı. Kararda, "Yüklenen suçların sanıklar tarafından işlendiğine dair mahkumiyetlerine yeter derecede hukuka uygun, somut ve kesin delil bulunmadığı belirtildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi 18 Şubat günü Gezi Parkı davasında aralarında iş insanı Osman Kavala'nın da bulunduğu 9 kişinin beraatine karar vermişti.
Mahkeme ayrıca, aralarında Mehmet Ali Alabora ve Gazeteci Can Dündar'ın da bulunduğu firari 7 sanık hakkında yakalama kararını kaldırırken, ifadelerinin alınmasına yönelik ayrı ayrı yakalama emri çıkarılmasına karar verdi.
İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi Osman Kavala'nın da aralarında bulunduğu 9 sanığın beratiyle ilgili 318 sayfalık gerekçeli kararını açıkladı. Kararda, 'yüklenen suçların sanıklar tarafından işlediğine dair mahkumiyetlerine yeter derecede hukuka uygun, somut ve kesin delil bulunmadığını" belirtildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Anne cinayetinde kan donduran gerçek: Oğlundan şikayetçi olmadı 1 dakika sonra canından oldu
SON DAKİKA HABERİ: Özgür Özel’e saldıran şüphelinin kaldığı otel mühürlendi
Nikah salonlarında “05.05.2025” yoğunluğu
Afyonkarahisar, şehit Uzman Çavuş Önder Özen’e veda etti: Kızı Alya’nın komutanla diyaloğu yürekleri dağladı
HEKİM ATAMA TERCİH BAŞVURUSU… Sağlık Bakanlığı 122. Dönem DHY Atama Kurası Ne Zaman?