Oto hırsızlarına operasyon

Oto hırsızlarına operasyon

Aynı marka ve model 5 otomobili çalmak için 5 farklı çilingire anahtar kopyalattılar. Sonra da göz gömre göre hırsızlık yaptılar. Otomobil hırsızları, 4 aylık takibin ardından Kocaeli'nde yakaladı.

Haber devam ediyor
Haberin devamı
Haber devam ediyor
Haberin devamı

3 hırsız 5 aracı aynı yöntemle çaldı. Hırsızlık anları da kameralara yansıdı.

Polis, aynı marka ve model otomobillerin anahtarlarının kopyalanarak çalındığını tespit etti ve çalışmaları derinleştirdi.

Şüphelilerin 5 farklı hırsızlık olayında şüphe çekmemek için anahtarları farklı çilingirlere kopyalattığı ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çilingirlerden aldığı bilgiler ve güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

4 aylık takibin ardından polis, Kocaeli'nde belirlediği adreslere çarşamba günü sabah saatlerinde operasyon düzenleyerek 3 hırsızı yakaladı.

Haber devam ediyor
Haberin devamı
Haber devam ediyor
Haberin devamı

Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.