Oto hırsızlık çetesine operasyon | Video
İstanbul Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri 8 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan baskınlarda çaldıkları otomobilleri farklı illere götürerek parçalayan çete çökertildi. CNN TÜRK muhabiri Tugay Saday ve kameraman Güngör Yılmaz da operasyonu takip etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, mağdur vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçti. Son yılların en büyük oto hırsızlık çetesi üyelerini hem teknik hemde fiziki takibe aldı.
Yaklaşık 4 aylık bir çalışmanın ardından, çaldıkları otomobilleri parçalayıp satan oto hırsızlık çetesine eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Operasyon adreslerinden biri de Bahçelievler'di. Çetenin çalıntı otomobiller için sahte plaka düzenlediği işyerine baskın düzenledi. Bir kişi gözaltına alınırken, çok sayıda sahte plakaya da el konuldu.
Çetenin bu yöntemle 5 milyon liralık vurgun yaptığı ortaya belirlendi. Operasyonda çok sayıda çete üyesi gözaltına alındı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması