Otobüs biletine baz fiyat geliyor
Seyahat kısıtlaması nedeniyle, yolcu taşıma kapasiteleri yarı yarıya düşen seyahat firmalarının yapacağı fahiş fiyat artışlarının önüne geçilmesi için biletlerde baz fiyat uygulamasına geçecek. Peki bu baz fiyat nasıl belirlenecek? CNN TÜRK ekibinden Ceylan Sever ile Güngör Yılmaz’ın haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Koronavirüs önlemleri nedeniyle seyahatler izne bağlandı izin belgesi olmayanların şehirlerarası seyahat etmesi yasaklandı. Seyahat kısıtlaması nedeniyle otobüs firmaları yarı yarıya kapasiteyle yolcu taşıyor. Bu sebeple de yolculara fahiş fiyat çekebilirler. Ulaştırma Bakanlığı da bunun önüne geçmek için. Hazırladığı bir genelgeyle baz fiyat uygulamasına geçecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış ve rüzgar alarmı!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde yeni görüntü: Nasıl öldürdüğünü gülerek anlattı
Sokak ortasında vahşet! Bahar'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı
Edirne'de "Kakava ateşi" yakıldı, binlerce kişi baharın gelişini böyle kutladı