Otomobilden cephanelik çıktı
Onlarca ölümcül silahı, milyonlarca liraya suç örgütlerine satacaklardı. Planları polis baskını ile sona erdi. Yapılan aramalarda ise otomobil, cephaneliği aratmadı. CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz'ın özel haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Polis silah kaçakçılarına baskın yaptı, otomobilden cephanelik çıktı.
Malatya Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, yasa dışı silah imalatı ve ticareti yaptıkları tespit edilen şebekeyi takibe aldı. Şebeke adım adım izlendi. Belirlenen adrese baskın düzenlendi. Ekipler park halindeki otomobili didik didik aradı. Otomobilde yapılan o aramalarda aracın farlarından lastik içlerine, her noktasında ölümcül silahlar çıktı. Ekipler adrese girdiklerinde ise gördükleri manzara silah imalathanesini aratmadı. Düzenlenen opersyon kapsamında 33 tabanca, 2 adet tüfek, binlerce fişek ve şarjöre el konuldu.
Operasyonlarda gözaltına alınan 12 şebeke üyesinden 4'ü sevk edildiği mahkemece tutuklandı. 4'ü ise adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!