Otomobille merdivenden indi
Küçükçekmece’de sürücü metrobüsten inen yayaların kullandığı merdivenden otomobiliyle indi. Kaldırımda bulunan bir motosiklet nedeniyle yoluna devam edemeyen sürücü motosikletin kaldırılmasıyla birlikte hiçbir şey yokmuş gibi yoluna devam ederken, yaşanan ilginç anlar ise kameraya yansıdı.
Küçükçekmece’de yaşanan olayda, sokakta aracıyla ilerleyen ismi öğrenilemeyen bir sürücü, sokağın sonuna geldiğinde merdivenleri fark ederek kısa bir süre duraksadı. Sürücü, bir süre sonra merdivenlerden inebileceğine karar vererek aracını sürdü. O sırada merdivenlerden çıkmakta olan bir yaya ise karşısında merdivenlerden inen aracı görerek şaşkınlığa uğradı ve geri çekildi.
MERDİVENLERDEN İNDİ MOTORU GÖRÜNCE DURDU
Araç sürücü merdivenler indikten sonra kaldırım üstünde park halinde bulunan bir motosikleti görünce araçtan indi. Sürücü, gürültüyü duyarak dışarı çıkan esnaflara “Motoru niye koydunuz ben yoluma gideceğim?” diyerek tepki gösterdi. Esnaflar tarafından sakinleştirilen sürücü aracına bindirildi ve yoluna devam ettin.
“MOTORU NİYE KOYDUNUZ BEN YOLUMA GİDECEĞİM”
Olay sırasında orada bulananlardan Tarık Kavunluk, ”Tezgahtaydım şırdanları düzeltiyordum. Birden ses çıktı. Eyvah dedim bir şey oldu. Araba şuradan aşağıya indi. Önümüzde burada motorumuz var motorumuzu kurtaralım derken. Adam arabadan indi hakaretlere başladı. Dedi ki motoru niye koydunuz ben yoluma gideceğim. Bir şey var mı arkadaşım dedim arabadan indirdim polisi çağırdım. Polis geldi şahıs da annesini çağırdı bindiler araca buradan hiçbir şey olmamış gibi basıp gittiler.” dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN, NEREDE YAPILACAK? Çitlekçi TOGG çekilişi sonuçları açıklama tarihi!
12 HAZİRAN İSKİ SU KESİNTİSİ: Şişli, Beykoz ve Beyoğlu'nda Sular Yok! İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? İSKİ Şişli ve Beyoğlu Su Kesintisi Sorgulama
KGM İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU: Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 43 İşçi alımı Başvurusu Ne Zaman, Nasıl Yapılır? KGM 43 İşçi Başvuru Ekranı
Yüzyılın Beyin Cerrahı Gazi Yaşargil’in hayatı bu resimle mi değişti? Çocukluğuyla ilgili pek bilinmeyen detayları anlatmıştı
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı